Laman Web Rasmi
dof Jabatan Perikanan Malaysia
Kementerian Pertanian & Industri Asas Tani Malaysia
 
 
 
 
W3C
 
Reset Setting
web2.jpg
default_bg.png
seam1.jpg
newbg3.jpg
Reset Setting Change contrast to brightChange contrast to originalChange contrast to darkChange font size to lower sizeChange font size to original sizeChange font size to large size
T
T
T
T
T
Kalendar   Pengumuman   Perutusan Pengarah
 

                  Ibu Pejabat :   Bahagian Perlindungan Sumber dan Bahagian                                              Biosekuriti                                    

                   Negeri : Terengganu, Pulau Pinang dan Selangor

 

 

 

Salam Negaraku Malaysia
Selamat datang dan terima kasih kerana mengunjungi Portal Rasmi Jabatan Perikanan Malaysia. Jabatan Perikanan sebagai Peneraju Transformasi yang sentiasa berusaha untuk mencapai pembangunan dan permodenan dalam sektor perikanan. Misi Jabatan Perikanan adalah untuk mengurus dan membangunkan sektor 
perikanan negara ........Baca Lagi.

         
Berita Terkini   Piagam Pelanggan   Budaya Koporat
    Kami komited untuk memberi perkhidmatan yang berkualiti dan adil kepada semua pelanggan.
  • Menyediakan berbagai maklumat pembangunan industri perikanan dalam tempoh lima hari bekerja dari tarikh penerimaan permohonan.
  • Memberi maklumbalas khidmat sokongan teknikal dan pengembangan ke atas cadangan pelaburan dalam sektor perikanan dalam tempoh 10 hari dari tarikh penerimaan permohonan.
  • Memberi jawapan kepada setiap permohonan untuk mengikuti kursus berjadual yang dianjurkan oleh Jabatan selewat-lewatnya 14 hari selepas permohonan diterima.
 
         

Polisi Jabatan

Carta Organisasi

Direktori Kakitangan

Statistik Perkhidmatan Online

 

   Lagu Jabatan Perikanan

  Aplikasi Dalaman
   

Baca Lagi.

Jabatan Perikanan Malaysia
Aras 1-6, Blok Menara 4G2,
Presint 4, 62628 Putrajaya

Tel : 03 - 8870 4000
Faks : 03 - 8889 5490
E-Mel : hqhelp[at]dof[dot]gov[dot]my
Dasar Privasi | Dasar Keselamatan | Penafian | Soalan Lazim | Bantuan | Peta Laman

Sesuai dipapar menggunakan IE 9.0, Firefox 3.0, Google Chrome 9.0 ke atas dengan resolusi 1024 x 768.
Sila klik disini untuk muat turun versi IE terkini dan muat turun Adobe Reader untuk melihat format PDF


Anda pelawat ke : 31526 Tarikh Kemaskini : 18-11-2017
Facebook Information FacebookFacebook adalah sebuah layanan jejaring sosial, pengguna dapat membuat profil pribadi, termasuk pemberitahuan otomatis ketika mereka memperbarui profilnya.     Twitter Information TwitterTwitter adalah layanan jejaring sosial dan mikroblog daring yang memungkinkan penggunanya untuk mengirim dan membaca pesan berbasis teks hingga 140 karakter, yang dikenal dengan sebutan kicauan (tweet).     Instagram Information InstagramInstagram adalah sebuah aplikasi berbagi foto yang memungkinkan pengguna mengambil foto, menerapkan filter digital, dan membagikannya ke berbagai layanan jejaring sosial, termasuk milik Instagram sendiri.     Youtube Information YoutubeYouTube adalah sebuah situs web berbagi video, situs ini memungkinkan pengguna mengunggah, menonton, dan berbagi video.     RSS Information RSSRSS adalah sebuah file berformat XML untuk sindikasi yang telah digunakan (di antaranya dan kebanyakan) situs web berita dan weblog. RSS digunakan untuk menyebar ringkasan tulisan terbaru di jurnal, artikel lengkap dan bahkan gambar dan suara.     QR Code Information Kode QRKode QR atau biasa dikenal dengan istilah QR Code adalah bentuk evolusi kode batang dari satu dimensi menjadi dua dimensi. Kode QR berfungsi bagaikan hipertaut fisik yang dapat menyimpan alamat dan URL.     Mobile Information Mobile WebMobile web bertujuan untuk mengakses layanan data secara wireless dengan menggunakan perangkat mobile seperti handphone, pda dan perangkat portable yang tersambung ke sebuah jaringan telekomunikasi selular.