Reset Setting
web2.jpg
default_bg.png
seam1.jpg
newbg3.jpg
W3C
Reset Setting Change contrast to brightChange contrast to originalChange contrast to darkChange font size to lower sizeChange font size to original sizeChange font size to large size
T
T
T
T
T
 
 
image
Soalan
Lazim
image
Hubungi
Kami
image
Aduan dan
Maklum Balas
image
Peta
Laman

Kelantan - Perutusan Pengarah Negeri

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh dan Salam Sejahtera

Selamat Datang dan terima kasih kerana mengunjungi Laman Web Jabatan Perikanan Negeri Kelantan.

Jabatan Perikanan merupakan peneraju dalam Pembangunan dan Pemodenan Industri Perikanan Negara. Misi Jabatan Perikanan adalah mengurus dan membangunkan sektor perikanan negara secara mampan,dinamik dan berdaya saing berasaskan maklumat saintifik dan perkhidmatan yang berkualiti. Sehubungan dengan itu, Jabatan telah memberi tumpuan khusus kepada peningkatan kualiti,kecekapan, keberkesanan sistem penyampaian dan perkongsian pintar dengan pihak-pihak yang berkepentingan.

Perkembangan sistem maklumat dan komunikasi terkini telah membuka saluran kepada kumpulan sasar dalam menyalur dan menyampai informasi. Laman web ini telah direkabentuk sebagai media penghubung untuk menghebah perkhidmatan, maklumat dan program yang dijalankan di negeri Kelantan. Lawan web ini juga boleh dijadikan sumber rujukan utama dalam menjayakan hasrat kerajaan mengujudkan masyarakat berpengetahuan dan bermaklumat.

Saya amat mengharapkan agar laman web ini dapat memberi manfaat kepada kumpulan sasar dan akan sentiasa diselenggara dan dikemaskini dari masa kesemasa. Saya juga mengalu-alukan sebarang maklumbalas, cadangan dan pandangan dari semua melalui saluran yang disediakan.

PENGARAH PERIKANAN NEGERI KELANTAN

 

Kemaskini pada 2019-07-17 12:35:57 daripada Admin Kelantan

  •  
  • Print
  • Email this page

Jabatan Perikanan Malaysia
Aras 1-6, Blok Menara 4G2,
Presint 4, 62628 Putrajaya

Pusat Panggilan 1Malaysia
(1MOCC) : 03-8000 8000
Faks : 03 - 8889 5490
E-Mel : hqhelp[at]dof[dot]gov[dot]my
Dasar Privasi | Dasar Keselamatan | Penafian | Soalan Lazim | Bantuan | Peta Laman

Sesuai dipapar menggunakan IE 9.0, Firefox 3.0, Google Chrome 9.0 ke atas dengan resolusi 1024 x 768.
Sila klik disini untuk muat turun versi IE terkini dan muat turun Adobe Reader untuk melihat format PDF


Anda pelawat ke : 47089 Tarikh Kemaskini : 19-09-2020
Facebook Information FacebookFacebook adalah sebuah layanan jejaring sosial, pengguna dapat membuat profil pribadi, termasuk pemberitahuan otomatis ketika mereka memperbarui profilnya.     Twitter Information TwitterTwitter adalah layanan jejaring sosial dan mikroblog daring yang memungkinkan penggunanya untuk mengirim dan membaca pesan berbasis teks hingga 140 karakter, yang dikenal dengan sebutan kicauan (tweet).     Instagram Information InstagramInstagram adalah sebuah aplikasi berbagi foto yang memungkinkan pengguna mengambil foto, menerapkan filter digital, dan membagikannya ke berbagai layanan jejaring sosial, termasuk milik Instagram sendiri.     Youtube Information YoutubeYouTube adalah sebuah situs web berbagi video, situs ini memungkinkan pengguna mengunggah, menonton, dan berbagi video.     RSS Information RSSRSS adalah sebuah file berformat XML untuk sindikasi yang telah digunakan (di antaranya dan kebanyakan) situs web berita dan weblog. RSS digunakan untuk menyebar ringkasan tulisan terbaru di jurnal, artikel lengkap dan bahkan gambar dan suara.     QR Code Information Kode QRKode QR atau biasa dikenal dengan istilah QR Code adalah bentuk evolusi kode batang dari satu dimensi menjadi dua dimensi. Kode QR berfungsi bagaikan hipertaut fisik yang dapat menyimpan alamat dan URL.     Mobile Information Mobile WebMobile web bertujuan untuk mengakses layanan data secara wireless dengan menggunakan perangkat mobile seperti handphone, pda dan perangkat portable yang tersambung ke sebuah jaringan telekomunikasi selular.