Select Page

Sesi Libat Urus YB Datuk Seri Dr Ronald Kiandee, Menteri Pertanian dan Industri Makanan bersama Pengusaha Tuna yang dijalankan di Dorsett Grand Labuan.

Home » Activities » Sesi Libat Urus YB Datuk Seri Dr Ronald Kiandee, Menteri Pertanian dan Industri Makanan bersama Pengusaha Tuna yang dijalankan di Dorsett Grand Labuan.

21 November 2021

Sesi libat urus ini untuk membincangkan hala tuju industri tuna bermula dari aktiviti penangkapan sehinggalah industri hiliran. Pihak industri berpeluang untuk memberi dan bertukar pendapat bersama kementerian.Di kesempatan ini, YB Datuk Seri Dr Ronald Kiandee telah menyampaikan Sijil Dolfin Safe kepada Syarikat Fajar Arenaniaga Sdn Bhd dan juga Penyerahan Watikah Pelantikan myKP renjer taman laut.Turut serta Ketua Pengarah Perikanan Perikanan, Tuan Ahmad Tarmidzi bin Ramly, AMK, Setiausaha Bahagian Industri Tanaman Ternakan dan Perikanan MAFI, En. Mazlan Bin Othman, Pengarah Perikanan W.P. Labuan, En. Faizal Ibrahim bin Suhaili dan Pengarah FRI Cawangan Sarawak dan W.P. Labuan, En. Jamel bin Musel.

Updates

Logo Official Portal DOF