Select Page

Program Kecemerlangan dan Kecergasan Jabatan Perikanan Malaysia Tahun 2022 pada 31 Mei hingga 3 Jun 2022 yang berpusat di Akademi Perikanan Malaysia.

Home » Activities » Program Kecemerlangan dan Kecergasan Jabatan Perikanan Malaysia Tahun 2022 pada 31 Mei hingga 3 Jun 2022 yang berpusat di Akademi Perikanan Malaysia.

2 June 2022

Sedang berlangsung Program Kecemerlangan dan Kecergasan Jabatan Perikanan Malaysia Tahun 2022 pada 31 Mei hingga 3 Jun 2022 yang berpusat di Akademi Perikanan Malaysia.Program yang diadakan selama tiga hari ini telah dirasmikan oleh YBrs. Tuan Haji Wan Muhammad Aznan Bin Abdullah, Timbalan Ketua Pengarah Perikanan (Pengurusan) dan bertujuan bagi mengeratkan hubungan silaturrahim sesama warga #mydof serta memilih atlet-atlet bagi mewakili jabatan pada program Sukan MAFI kelak.Program ini melibatkan beberapa jenis sukan seperti bola sepak, bola tampar, bola jaring, badminton dan sebagainya. Majlis turut dihadiri oleh Pengarah Bahagian Pembangunan Latihan dan Kemajuan Kerjaya, dan Pengarah Akademi Perikanan Malaysia.

Logo Official Portal DOF